Helbredskontrol ved natarbejde

Helbredskontrol ved natarbejde (forside)JERES BEHOV

Virksomheder med fast natarbejde har behov for at sikre høj produktivitet og trivsel blandt de medarbejdere, som arbejder om natten.

I henhold til lovgivningen skal medarbejdere med fast natarbejde eller 300 timers natarbejde pr. år tilbydes gratis helbredskontrol ved ansættelse og efterfølgende minimum hvert 2. år indenfor Industriens overenskomst eller hvert 3. år inden for offentlig overenskomst.

Helbredskontrol ved natarbejde kan bidrage til at højne medarbejdernes sikkerhed sundhed og trivsel.

VORES LØSNING

Med ”Helbredskontrol ved natarbejde” kan vi bidrage til at skabe værdi i jeres virksomhed gennem en forebyggende indsats for jeres natarbejderes sikkerhed, sundhed og trivsel.

Vores løsning er fleksibel i forhold til jeres behov hvad angår omfang og leveringstidspunkt. Den er tidsbesparende, fordi den foregår på jeres virksomhed og i medarbejdernes arbejdstid, og fordi vi kan varetager det administrative arbejde med planlægning af forløbet og booking af tider.

Vores helbredskontroller lever naturligvis op til kravene fra Dansk Industri, Arbejdstilsynet og Sundhedsstyrelsen.

HELBREDSKONTROL OMFATTER:

• Informationsfolder elektronisk eller i papirform til medarbejderne
• 30 minutters motiverende samtale med en erfaren sundhedsfaglig medarbejder omkring emnerne søvn, trivsel med natarbejdet, livsstil og arbejdsmiljø
• Måling af blodtryk, blodsukker, kolesterol, BMI, fedtprocent, hofte/taljemål og vægt
• Konklusion på helbredskontrollen og individuelle anbefalinger samt gode råd og tips til at trives med natarbejde
• Lægefaglig vurdering af resultaterne
• Svarbrev til medarbejderens hjemadresse
• Konklusionsrapport til virksomheden ud fra anonymiserede data samt anbefalinger til eventuelle ændringer i organisering af arbejdet, arbejdsforhold eller udførelsen af natarbejdet.